TeamViewer etätukiohjelma

Asiakaspalvelullamme on meneillään etätyöpöytä-kokeilu, jonka aikana osalla asiantuntijoistamme on käytössä etätyöpöytäohjelma, jonka avulla asiantuntija voi ottaa asiakkaan koneeseen etäyhteyden internetin välityksellä. Kokeilun aikana asiantuntija voi ehdottaa etätukiohjelman käyttöä puhelun aikana.

Kokeiluun osallistumisen jälkeen saat sähköpostiisi palautelomakkeen, jonka täyttämällä voit vaikuttaa siihen, että otetaanko etätukiohjelma tulevaisuudessa käyttöön laajemmin.

Tietoturva

Yhteys asiakkaan ja asiantuntijan välillä on suojattu ja siihen tarvitaan aina hyväksyminen kummaltakin osapuolelta. Yhteyden voi kumpi tahansa katkaista missä vain vaiheessa.

Etätukiohjeman käytön aloittaminen

1. Seuraavasta linkistä klikkaamalla, voit aloittaa etäyhteyden muodostamisen: käynnistä etätukiohjelma ja klikkaa auki ladattu tiedosto.

2. Hyväksy etätuki omalla tietokoneella

1. Kirjoita oma nimesi ja odota kunnes asiantuntija liittyy istuntoon

1. Voit lopettaa istunnon milloin vain sulkemalla TeamViewer sovelluksen: